Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

olfascan-bg Created with Sketch. olfascan-bg Created with Sketch.
olfascan-bg Created with Sketch. olfascan-bg Created with Sketch.

OLFASCAN

Jouw partner in geuradvies

Olfascan groepsfoto 3

Wie zijn we?

Door de goede onderlinge communicatie en interne samenwerking zijn we in staat om heel diverse uitdagingen op een deskundige en vlotte manier uit te werken.

Elk lid van ons team heeft de mogelijkheid om zijn eigen interesses en specialisatie verder te ontwikkelen, waardoor we elkaar continu versterken.

We streven door nauwe samenwerking naar een duurzame band met onze klanten, die maximaal de vruchten kunnen plukken van onze expertise.

Dit is ons team!
Milvus rode wauw

Missie & Visie

Wij zijn een team van experten dat haar klanten op een objectieve en kwalitatieve manier ondersteunt en adviseert op basis van metingen en analyses.

Door samen te werken met onze klanten streven we naar een duurzame oplossing met als doel de kwaliteit van het milieu te garanderen of te verbeteren.

MILVUS Consulting NV

MILVUS consulting NV is de naam van het fusiebedrijf van OLFASCAN en ECOSCAN. Sinds de fusie zijn OLFASCAN en ECOSCAN actief als handelsmerken van MILVUS consulting NV. Daarnaast werd NOLAB als een derde handelsmerk opgericht. De eenwording van de complementaire teams zorgt ervoor dat we de klant nog beter en flexibeler kunnen bedienen.

Sinds jaar en dag staat ons team van experten klaar om geuradvies op maat te geven. Zo streven we samen met jullie naar de beste oplossing.

Nood aan milieu- of natuurrapporten? Wij helpen jullie verder! Van allerhande impactstudies, nodig bij de vergunningsaanvraag, tot ecologische studies: onze experten staan voor u klaar.

ECOSCAN

Op zoek naar een manier om vluchtige organische componenten te analyseren? Samen met jou zoeken we naar de meest geschikte oplossing om jouw vraag te beantwoorden.

NOLAB

Hoe kunnen wij helpen?

Wenst u bijkomende informatie? Of hebt u een specifieke vraag voor één van onze medewerkers? Neem dan zeker contact op via onze contactpagina.